Веб страница на археолошкиот локалитет “Тумба Маџари”

На 07.03.2008. официјално започна со работа веб страницата на археолошкиот локалитет “Тумба Маџари”. На оваа веб страницата ќе можете да ги добиете основните податоци за локалитетот како и најновите информации – новости од истажувањта и резултатите врзани за локалитетот. Потоа ќе можете да ја погледнете медиумската покриенст, информации за досегашните истражувања и екипата која ги врши истражувањата врзани за локалитетот, да ја погледенте нашата фото и видео галерија. Истотака тука ќе можета да најдете и корисни информации со кои би можеле да стапите во контакт со членовите на екипата, да ги најдете објавените текстови поврзани со истражувањата на локалитетот, како и линкови до веб страници со слична содржина или соработници на истражувањата.

Comments are closed