Виртуелна тура на музејот на отворено

Додека со нетрпение очекуваме да се отворат музеите, археолошките локалитети и другите установи од културата за публиката, Ви нудиме една мала виртуелна прошетка низ “Неолитското село” во Тумба Маџари, Скопје. Техничката изработка на виртуелната прошетка е на Дончо Наумовски, а текстуалната поддршка на Елена С. Канзурова. Се надеваме на скоро дружење.

Comments are closed