Изложба на работни археолошки фотографии – Archaeology in progress – vol.2

Во музејот под отворено небо “Тумба Маџари” во организација на здружението Археологика поддржано од Министерството за Култура, во 19:00 часот на 19-ти Септември 2014 година ќе ja организира втората изложба на работни археолошки фотографии со наслов “Archaeology in Progress – Vol. 2 ”.

Comments are closed