Посетете не

Транспортен Центар Скопје – Тумба Маџари


За да ја погледнeте деталната мапа со упатство за патување на Google Maps кликнете тука

Археолошки Музеј – Тумба Маџари


За да ја погледнeте деталната мапа со упатство за патување на Google Maps кликнете тука

Comments are closed