Привремено работо време на неолитското село

Се известуваат сите кои се заинтересирани да го посетат неолитското село на локалитетот Тумба Маџари во периодот од 01.08 до 17.08.2009 година, посетите ќе можат да ги остварат секој ден и тоа во следниот период:

Понеделник – Четврток 08:00 – 15:00 часот
Петок – Недела 12:00 – 19:00 часот.

За време на празникот Илинден, 02.08.2009 г. – неолитското село нема да биде отворено за посетители.

Од 18.08.2009. Неолитското село ќе биде отворено секој ден од:
Понеделник – Четврток 06:00-13:00 часот
Петок – Недела 06:00-19:30 часот

Comments are closed