Промотивни денови на регионот, 2010 год.

На 26.06.2010 год. на главиот плоштад во Скопје се одржа манифестацијата Промотивни денови на регионот во Република Македонија. Општина Гази Баба како учесник во оваа манифестација се претстави со музејски копии од Неолитското село на археолошкиот локалитет Тумба Маџари.

Comments are closed