Промоција на збирката Големата Мајка

На 08.05.2011 год. во Неолитското село Тумба Маџари, се одржа промоција на збирката песни “Големата Мајка” од повеќе познати македонски поети. Промоцијата ја организира Општина Гази Баба во реалација со Град Скопје.
Ваквиот настан е дополнителен дел од културните активности на Музејот под отворено небо- Неолитското село Тумба Маџари.

Comments are closed